Alpro Att - Tvrtka specijalizirana za proizvodnju cijevi i spojeva od PVC-a i PE

Tvrtka

ALPRO-ATT d.o.o. privatna je tvrtka osnovana 1992. godine. Sjedište tvrtke je u Trogiru, gdje se nalazi uprava, proizvodni pogon i glavno sjedište. Pored sjedišta u Trogiru, tvrtka posjeduje proizvodno skladišni centar u Zaprešiću, poslovnice u Rijeci i Osijeku sa skladištima u Vukovaru i Jurdanima (Rijeka). Kroz svo vrijeme tvrtka se razvija dogradnjom proizvodnih kapaciteta i proširenjem asortimana što propocijonalno prati i povećanje broja zaposlenih.

Slijedom toga, u proizvodnju su uz PVC uvedeni i novi termoplastični materijali (PE i PP) čime se u tehnološkom smislu odražava korak sa najnovijim dostignućima u proizvodnji cijevi i spojeva.
U srpnju 2002 uveden je standard ISO 9001:2000 za proizvodnju PP spojeva, PVC cijevi za odvodnju i drenažu, te za PE cijevi za vodu za piće.

ALPRO-ATT vodeći je proizvođač različitih vrsta cijevi i spojnih dijelova iz plastičnih masa u Republici Hrvatskoj. Trenutni instalirani kapacitet je 18.860 tona. Ovaj kapacitet proizvodnje moguće je postići u potpuno automatiziranom procesu proizvodnje počevši od skladištenja i pripreme sirovina, preko proizvodnje do uskladištenja gotovih proizvoda. Upravo zbog rapidnog razvoja i povećanja u proizvodnji tvrtka ALPRO-ATT izgradila je novi proizvodni pogon na 11.000 m² u Zaprešiću, koji je krenuo s radom 2009.



 

Poslovna uspješnost najviše razine naš je strategijski cilj. S vrsnim stručnjacima, njihovim znanjima, iskustvima i s novim tehnologijama, izvrsnost već dugo nije samo imperativom, nego načinom našeg djelovanja. Kvalitetu posla počeli smo pratiti na sustavni način, analizirajući ne samo efikasnost u ostvarivanju ciljeva nego i metode kojima ih postižemo. Visoka razina kvalilete kao stalni cilj određuje i našu poslovnu politiku.

Ovakvom trendu razvoja nadamo se u budućnosti da bi za postojeće poslovne partnere ostali, a za buduće postali pouzdan partner.

2014. godine tvrtci ALPRO-ATT d.o.o. dodijeljena su bespovratna sredstva iz programa Poduzetnički impuls 2014.

Početna Tvrtka Proizvodi Preuzimanja Kvaliteta Kontakt

Kontakt ALPRO-ATT, Trogirska cesta 4, Plano (Grad Trogir), HR/21220 Trogir, e-mail: info@alpro-att.hr Phone: 021 89 62 42 Phone/Fax: 021 89 62 43 Phone/Fax: 021 89 62 44
cheap jordans for salecheap jordans for salecheap jordans for salecheap jordans for salecheap jordans for salecheap jordans for salecheap jordans for salecheap jordans for salecheap jordans for salesac longchamp pas chergucci outlet
Izaberi jezik English Hrvatski